Wednesday, October 23, 2013

ankle wedge boots shoe..

assalammualaikum..




haha.. sebenarnya tajuk tu pakai hentam je sebab taktau apa nama jenis kasut yang buat masa sekarang ni saya tengah suka sangat.. mihmihmih.. minat kasut ni sejak bila ntah.. rasanya dari tengok drama Korea la kot.. kasut dia tinggi tapi bukan yang heel, wedge.. jadi stabil la sikit.. banyak jenis sebenarnya kasut ni.. dan cantik-cantik pula tu..


gambar-gambar ni semuanya dicuri dari Google.. mihmihmih.. sebenarnya pernah nampak kasut ni kat Times Square tapi mahal la juga.. lepas tu kalau boleh nak cari yang betul-betul berkenan di hati supaya tak menyesal dikemudian hari.. tudia.. haha..


yang ni pun cun juga.. warna dia menarik.. arghh.. nak satu pun jadi lah.. warna coklat atau beige.. tinggi kasut ni pula dalam 1.5 inci ke.. hurmm.. saiz pula 9 kot.. tetiba bagitau saiz.. haha.. ye kaki saya memang panjang kesan menjadi pelumba lari dan main lompat jauh masa sekolah dulu.. haha.. kaitan pula kan.. kekeke..


harap-harap nanti masa jumpa yang dah berkenan kat hati, masa tu harapnya berkemampuan dan harap juga harganya murah.. haha.. harga kasut macam ni buat masa sekarang rm60 ke atas.. harap nanti boleh jumpa yang murah dalam rm25 - rm40.. hehe..

p/s: ada sesiapa yang boleh belikan? mihmihmih.. :D

2 comments:

sakina said...

haha.siap bagi tau saiz.ada kucing disebalik pokok niii :D

Amie Amisya said...

@sakina : alamak.. camne tau ni? hihihi..