Monday, February 25, 2013

felt craft..

assalammualaikum..

hari ni nak cerita pasal felt craft.. ianya merupakan aktiviti kreatif dan menjahit menggunakan kain felt.. kawan amie, si syana la yang ajar amie pasal felt craft ni. terima kasih cikgu.. haha.. dan bermula dari dua minggu lepas kami menjalankan partnership felt craft ni.. haha.. partnership takleh agak eh.. hehe.. kira partnership la juga kerana kami telah bergabung tenaga untuk buat felt craft ni.. kenapa buat? untuk dijual la.. hehe..

tapi semua ni hanyalah kecil-kecilan saja.. baru nak membentuk semangat keusahawanan.. cewahh.. dan juga tambah pengalaman.. yeayy.. felt craft ni dah popular lama dah, tapi kami, eh silap, amie la baru berjinak-jinak dalam arena ini.. hehe.. best juga felt crafting ni, sebab dapat buat benda comel-comel.. hehe.. felt craft ni terdiri daripada bekas pensil, aksesori telefon, pin tudung dan macam-macam lagi.. sesuai juga kalau kalian nak bagi hadiah..

sebagai contoh:


ha.. tu jelah kot.. okbai~

p/s: mencari idea dan peluang lagi..

2 comments:

naim fazrin said...

heheheh...comel... tahniah dah pndai buat... :)

Amie Amisya said...

thanks naim.. akan ku berusaha lg.. hehehe.. ;)