Monday, January 14, 2013

sangat tak sabar!!!

assalammualaikum...

apa khabar kawan-kawan? semoga sihat sentiasa. ohhh!!!! amie sangat lah tak sabar nak pulang ke Kuala Lumpur.. haha.. Sabtu ni pula tu.. excited gila.. last balik tahun lepas tu.. okay, its a lame joke. memang la tahun lepas, tapi bulan 11 je pun, so takde la lama mana pun. hihi.. walaubagaimanapun, fuh, amie masih lagi ada satu final paper.. faham tak betapa bercampur baur nye perasaan amie ni.. suka gembira dalam masa yang sama takut dan risau.. eh, rojak perasaan la kiranya..

last paper amie pada hari Khamis ni.. bersamaan 17 Januari.. weehoo~ tapi paper OPM530.. iaitu operation management.. agak gementar juga la.. well, degree life is a challenging life.. and i must go through this.. hey come on.. semangat sikit.. baru first sem.. mungkin kami masih terkejut sebab soalan final boleh tahan sukar..  ada hint pun macam tak boleh pakai sangat.. huhu..


(cr: UMP Troll)

haha.. jangan salah faham gambar diatas.. sekadar gurauan dan hiasan.. okay, back to our student life.. its hard and challenging.. jadi kami harus sedarkan diri untuk tidak main-main dan juga lebih serius kerana kami sudah berusia. eh.. maksud amie, kami dah masuk degree life.. jadi kami perlu lebih berusaha.. degree is one high level than diploma, so we must not treat it same as diploma..

tapi kan tapi kan.. sekarang ni amie asyik fikir nak balik KL je.. aigoo~ this is bad bro.. sebab apa? nanti tak fokus untuk belajar.. haihh.. i should get rid of this attitude.. thinking about home town too early before the finals end.. *pang pang pang* tampaq muka sat biaq sedar sikit.. mak ayah hantar hang jejauh sampai UiTM Arau ni untuk belajar, jangan nak main-main naa.. huu~

okay la.. doakan amie berjaya menjawab soalan paper akhir ni dan dapat pulang KL dengan selamat serta mendapat keputusan yang cemerlang, gemilang dan terbilang ye.. hee~ amie juga doakan kalian berjaya.. hee~

p/s: maaf jika ayat macam orang tak betul.. mungkin amie mengalami mental breakdown sekejap dengan beberapa perkara seperti group Kpop datang Malaysia, excited balik KL dan last paper.. *ting tong*

2 comments:

naim fazrin said...

gudluck last paper...syok nya balik awal... :)

Amie Amisya said...

thanks naim.. hehe~