Friday, November 2, 2012

21 Tahun...

assalammualaikum..

hari ini genaplah 21 tahun amie dilahirkan di muka bumi ini. Alhamdulillah syukur nikmat, masih lagi diberikan kesempatan oleh-Nya untuk meneruskan perjuangan sebagai khalifah di muka bumi ini. mudah-mudahan, InsyaAllah..

baiklah readers.. amie sebenarnya nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang wish birthday amie pada hari ini.. bukan setakat wish malah mendoakan pelbagai untuk amie.. Alhamdulillah.. terima kasih semua.. ;)

dan hari ini juga amie nak introduce kat korang kepada Pai Wangi. berdasarkan pada nama mungkin korang akan anggap ia adalah produk baru yang amie nak jual kan? kan? SALAH!!! ia adalah sejenis plush toy or stuffed toy.. kalau nak maklumat lanjut Google je okay.. hehe.. Pai Wangi ni adalah seekor tupai.. thanks to Naim.. ;)

Pai Wangi yang malu-malu.. ;)

nak tahu tak kenapa nama ia Pai Wangi. okay Pai tu adalah sebahagian daripada perkataan tupai.. manakala Wangi tu pula sebab ia wangi sangat.. buka-buka je kotak hadiah tu harum semerbak, belum lagi cium.. ha.. begitulah nama diberi.. haha.. orang lain nama komersial je, ni nama macam orang kampung sikit.. haha.. takpe la Pai asalkan wangi.. eh.. okay, bye.

p/s: terima kasih, thank you, xie xie, nandri, shukran, arigato & gomawo. 

2 comments:

naim fazrin said...

pergh...cepat gila update... hahaha... happy birthday, ami... semoga bahagia n murah rezeki... btw, Pai Wangi is a nice and meaningful name... :)

Amie Amisya said...

hehe.. biasalahh... thanks naim.. insyaAllah, aamiinn.. thank you~ tengoklah siapa yg berinya.. hehehe.. :D