Tuesday, November 20, 2012

Save Palestine.

assalammualaikum..

as a Muslim
do pray for the others Muslim
specially to our brothers and sisters
that have to face
war
illness
hunger
oppression
and many more.

oh Allah save our brothers and sisters worldwide
guide us to the right path
give us strength to face the world that filled with cruelty
help us oh Allah.
Aamiin.


p/s: thank you.



Tuesday, November 6, 2012

assalammualaikum..

hai kawan.. hari ni nak show off gambar Encik Katok pemberian Syana & Eyak sempena birthday amie pada 2 Nov haritu. terima kasih korang.. hehehe.. okay lah.. malas nak tulis panjang-panjang.. nak kena study ni.. *mata ke atas, tangan ke bahu* haha..

Encik Katok. mata kuyu je.. hehe..

Pai Wangi dan Encik Katok.. bergabung.. meletop.. haha..

p/s: suka suka suka.. hehe..


Friday, November 2, 2012

21 Tahun...

assalammualaikum..

hari ini genaplah 21 tahun amie dilahirkan di muka bumi ini. Alhamdulillah syukur nikmat, masih lagi diberikan kesempatan oleh-Nya untuk meneruskan perjuangan sebagai khalifah di muka bumi ini. mudah-mudahan, InsyaAllah..

baiklah readers.. amie sebenarnya nak mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang wish birthday amie pada hari ini.. bukan setakat wish malah mendoakan pelbagai untuk amie.. Alhamdulillah.. terima kasih semua.. ;)

dan hari ini juga amie nak introduce kat korang kepada Pai Wangi. berdasarkan pada nama mungkin korang akan anggap ia adalah produk baru yang amie nak jual kan? kan? SALAH!!! ia adalah sejenis plush toy or stuffed toy.. kalau nak maklumat lanjut Google je okay.. hehe.. Pai Wangi ni adalah seekor tupai.. thanks to Naim.. ;)

Pai Wangi yang malu-malu.. ;)

nak tahu tak kenapa nama ia Pai Wangi. okay Pai tu adalah sebahagian daripada perkataan tupai.. manakala Wangi tu pula sebab ia wangi sangat.. buka-buka je kotak hadiah tu harum semerbak, belum lagi cium.. ha.. begitulah nama diberi.. haha.. orang lain nama komersial je, ni nama macam orang kampung sikit.. haha.. takpe la Pai asalkan wangi.. eh.. okay, bye.

p/s: terima kasih, thank you, xie xie, nandri, shukran, arigato & gomawo.