Friday, November 4, 2011

keputusan peperiksaan

assalammualaikum.

tajuk macam skema je kan? okay. hari ini 4 November 2011. ya, apa yang 'special' nya hari ini? hari ini merupakan hari yang ditunggu-tunggu oleh semua pelajar Universiti Tekonologi MARA a.k.a UiTM. kenapa mereka menunggu hari ini dan bukan esok atau semalam. sebab hari ini ialah hari keputusan peperiksaan keluar. huu~

usaha, takwa, mulia

okay, bila berbicara pasal result. apa lagi. macam-macam perasaan bercampur baur ketika menunggu keputusannya. macam amie. malam tadi cuak gila la. sampai tangan jadi sejuk. takut punya pasal, risau pun ada. asyik refresh je e-mail. well, amie dapat e-mail sebab dari semester dua lagi dah dapat e-mail. terima kasih UiTM kerana bagi e-mail. senang sikit. kalau buka kat Student Portal, confirm la lambat. hee~

yes. love sebab dorang bagi e-mail kat amie. hee~

then, bila dah dapat e-mail tu, cuak pula nak buka. dengan lafaz bismillah, amie pun buka. dan Alhamdulillah. result amie meningkat dari sem lepas. syukur ya Allah. sangat-sangat bersyukur. macam tak percaya pun ada. hee~ dan amie sangat gembira bila lihat mak dan ayah amie gembira. sukanya ya Allah. Alhamdulillah. mungkin result ini juga hadiah hari jadi amie yang beberapa hari lepas tu. huhu. anda pula bagaimana?

nota ringkas : bersyukurlah. Alhamdulillah.


4 comments:

naim fazrin said...

hahaha...congrats....

Amie Amisya said...

thank you naim. ;)

mujaikon said...

congratz jer naim ? adiah mne ?

Amie Amisya said...

muz!!!! sejak bila kau ada blog? huhu..