Sunday, August 28, 2011

tiga cerita. semput~

assalammualaikum.

*this is short entry*

sebelum nak ucapkan selamat hari raya ke apa ke.
amie nak bagitahu yang amie dah berjaya memiliki sebuah kamera Nikon Coolpix L120.
yahoooooo..
seronok tak terkata la.
kira macam hadiah di hari raya la jugak.
padahal beli time minggu ke 2 puasa hari tu. hehe.
bagi sesiapa yg tak tahu rupa bentuk Nikon Coolpix L120 tu, ni lah rupanya.

dicuri daripada Google. hee~

okay. ni nak cakap pasal final sikit.
apa yang final?
final examination la.
akan bermula kurang dari sebulan. OMG!
haaa~ semput~

ni lah jadual final exam AC110 Sem 5. huu~

okay.
sebelum final kita raya kan?
jadi amie nak ucapkan 
Selamat Hari Raya Aidilfitri 
dan 
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke 54.

nah, nak tempek juga hasil edit gambar yang diambil menggunakan kamera baru amie. wee~

kaki tulis nota: maaf zahir dan batin. :)



No comments: