Friday, February 11, 2011

assignment. assignment. assignment.

assalammualaikum.

{short update}

sebagai pelajar kita tak terlepas dari assignment. begitu juga dengan amie. huu~ semalam amie baru je lepas presentation, sudah la tersasul. ahh. malas nak cerita. tapi nak cerita jugak. ahha~ semalam presentation BEL, subjek english. sekali tersasul sebut 'apa'. adoi.. sedih je. dah malas nak fikir lagi. hari ini terima assignments baru, subjek AIS dan BEL lagi. kali ini BEL kami kena buat ROLE PLAY. maknanya kena berlakon la. topik adalah mengenai masalah. masalah apa.? yang ni kita tak tahu. sekarang tengah memikirkan nak buat pasal apa. THINK. THINK. THINK.

kaki tulis nota : hadiah buat peserta contest tak pos lagi dek kesibukkan minggu ini. insyaAllah minggu depan amie pos. wee~