Sunday, January 9, 2011

Riwayat Facebook Bakal Tamat.?

assalammualaikum.

umum telah mengetahui bahawa Facebook akan ditutup pada 15 Mac nanti. tapi ramai yang menganggap itu hanyalah gurauan semata-mata. eh, boleh bergurau pulak. aha. siapa yang tak tahu lagi boleh tengok kat sini. disebabkan semua dah tahu pasal penutupan yang bakal berlaku ni, maka ada sebuah page telah tertubuh. page ini adalah 'suara' pengguna facebook yang tidak mahu Facebook ni ditutup. wah, siap ada page lagi tu. siapa yang nak LIKE jom la terjah page Dont Close FB.

guwa umumkan Facebook telah tamat tempoh. HUH.
Sumber : Weekly World News

kaki tulis nota : berjayakah Facebook ini ditutup.? jeng. jeng. jeng...

UPDATE : dorang cakap benda ni just fake. aku dapat tau dari sini. HUH. guwa dah kena tipu la nie.? cis.

8 comments:

mizz stoberi said...

kak amie...
betul ke yg FB nie nak ditutup??
boleh caye ekk??

Amie Amisya said...

tak tau la akak.
dengar2 nye cam tu la.
mungkin la.. hurmm.

Amy Z! said...

weh.

ni join : http://www.eightdesignsboutique.com/2011/01/my-bff-contest.html

sila menang~ harhar.

Amie Amisya said...

wokeyh.

Wanz Mejuez said...

tak mungkin ler.. mark tuh buat gimik jew tuh :D

Amie Amisya said...

haha. tu la kot. dia nak cari publisiti murahan la tu. kui3.

PuPeL said...

itu tipu je kan? :)

http://pupel.blogspot.com/2011/01/dan-sebenarnya.html

Amie Amisya said...

yup2. tipu je. uhuk. kne tipu woo. hihi.