Friday, December 17, 2010

saya suka Times Square.

assalammualaikum.

disini amie nak buat pengakuan bahawa amie adalah kutu kaki rayau. hee~ amie memang suka merayau terutamanya dengan kawan-kawan amie. tempat yang paling selalu kiteorang rayaukan ialah Berjaya Times Square.(berjayakan time square itu.? okay ngarut). hee~ Time Square adalah satu tempat yang kira memenuhi citarasa kami sekawan. macam-macam ada kat sana. kira ada pakej lengkap la.(promote TS plak. hee~). aktiviti yang kiteorang suka bila berada di Times Square ialah :

shopping

window shopping.

makan-makan.

tonton wayang. GSC.

main boling. Ampang Superbowl.

rendam kaki. Fish Spa

karaoke. KTV.(kat luar TS, tp kira dekat la)

theme park. Cosmo World.(da lama tak g)

TS adalah tempat yang tidak terlalu mahal. jadi bagi amie yang sederhana nie sangat sesuai la merayap kat sini. nak pergi TS pun senang. sama ada naik bas RapidKL atau pun LRT dan Monorel. kalau naik bas, amie akan tunggu bas berhampiran kawasan tempat tinggal amie. bas yang amie naik biasanya U27. kalau amie tunggu kat area rumah kawan amie pulak, kiteorang naik U47. kalau naik LRT, cam biasa turun kat station Hang Tuah, pastu jalan la kaki sampai TS. agak-agak malas, naik la monorel kat Hang Tuah tu sampai ke Imbi. huu~

kesimpulannya, TS adalah tempat yang menjadi kegemaran amie dan kawan-kawan. wee~ tapi amie suka juga pergi Jalan TAR. hee~

Berjaya Times Square.

kaki tulis nota : entri ini kira mempromote jugak an.? agak-agak dapat pape tak.? okay jangan berangan. hahaha.

2 comments:

faizura rahman said...

wah wah, sy pun ske gler BTS! hehe

Amie Eisya Pqa said...

yipee~ ada geng. ngee~ :D