Wednesday, December 8, 2010

hari lahir ayahanda.

assalammualaikum.

haa. dah pukul 12.12 malam. bererti dah 8 Dec 2010. ini bermakna hari lahir ayahku yang ke 58. ayahku masih muda. heee~ tadi kami sekeluarga celebrate yakni makan besar di Restoran View Village di Bangi kot. ntah, aku pun tak pasti.. haaa~ seronok gila makan ramai-ramai. dah lama famili ku tak keluar makan ramai-ramai cam ni. yang best nya satu famili pakai baju warna pink.(gambar nanti aku upload.. heee~). makanan yang di order ialah nasi, ikan siakap masak 3 rasa, masak steam n masak kerabu mangga kot. ntah, aku tak makan yang tu. then, sambal udang, sayur kailan n side order seperti chicken chop (side order ke ni.? heh), french fries and air pulak jus oren. kesimpulannya, KENYANG GILA! phewww. sangat sedap. ngeee~ pape pun, nak ucapkan selamat hari lahir buat ayahanda, semoga panjang usia dan murah rezeki. kami anak-anak ayah, sayangkan ayah erat-erat. huuu~



kaki tulis nota : sebak~

No comments: