Monday, July 5, 2010

hari pertama semester 3

hari ini hari isnin. hari pertama untuk semester 3. aku jadi senior beb. hehe. tp still ada senior lagi. kelas.? okay lah. still ada member2 yang dikenali. harap2 semuanya berjalan lancar. insyaAllah. my first assignment.? cari nama sebenar serta ejaan yang betul bagi pensyarah bahasa inggeris. wooo. mana mahu cari.? kena fikirlah sendiri. jadual semester ni boleh tahanlah juga. yang paling "best" ialah hari khamis, kelas dari pukul 8 sampai 5 ptg, dan masa rehatnya hanya sejam. ades. macam manalah aku nak hadapi ye.? harap2 okay sahaja, insyaAllah. dan buat rakan2 semua, doakan kejayaanku dan aku jua mendoakan kejayaan anda. marilah kita menuju kejayaan. mudah-mudahan. AMIN! :)

No comments: